Share |

Tuusulan tietokirjapäivä 12.11.2016

Puhujat - Kirjat - Ohjelma

Toni Hinkka

Johtamisaktivisti Toni Hinkka työskentelee johtajien mentorina ja CxO:n toimitusjohtajana. Hän on aktiivinen puhuja, blogikirjoittaja ja kolumnisti useissa sanoma- ja ammattilehdissä. Hinkan elämäntehtävä on suomalaisen johtamisen parantaminen. Hinkka on kirjoittanut kirjat Paras neuvoni johtamiseen ikinä,  Karisma, Joulupukin johtamispaja ja Selviydy narsistista sekä ollut mukana kirjoittamassa kirjoja Miksi tietojärjestelmäprojekti epäonnistuu, Onnistunut tietojärjestelmäprojekti ja Yhdistysjohtaminen.


Jukka Hoffrén

Jukka Hoffrén on pitkän akateemisen uran tehnyt tutkija ja projektipäällikkö. Hän on kirjoittanut lukuisia tieteelisiä artikkeleita sekä yleistajuisia lehtijuttuja ja kirjoja. Hänen kiinnostuksen kohteitaan ovat erityisesti ympäristötalous- ja tilastotiede sekä kestävän kehityksen ja hyvinvoinnin mittaaminen.  Hoffrén on Tilastokeskuksen tutkimuspäällikkö ja on Helsingin yliopiston soveltavan tilastotieteen dosentti. Koulutukseltaan hän on hallintotieteiden tohtori (ympäristöpolitiikka).


Ahti Lappi
Eversti evp Ahti Lappi on kokenut ilmatorjuntaupseeri ja entinen ilmatorjunnan tarkastaja, joka on ollut mukana kaikissa Suomen ilmatorjuntaohjushankinnoissa vuosina 1978-1996 ja on tutkinut myös ilmatorjuntaohjusten kansainvälistä kehitystä ja sotakokemuksia. Hän on käsitellyt näitä kysymyksiä ilmasotahistorian kirjoissaan.


Mikko Lamminpää

Mikko Lamminpää on retkeilytoimittaja, matkailuyrittäjä ja kartantekijä, jonka elämäntehtävänä on suomalaisen retkeilykulttuurin kehittäminen ja edistäminen.

Hän on toiminut aiemmin Hämeen Partiolaisten toiminnanjohtajana, Retki-lehden päätoimittajana, Suomen luontokeskus Haltian näyttelytuottajana ja Luonnonperintösäätiön toiminnanjohtajana sekä tuonut maahamme rogaining-suunnistuksen.

Lamminpään kiinnostus paikallishistoriaan on herännyt erityisesti Ruotsinkylän tutkimusmetsän ja Seitsemän veljeksen vaellusreitin kehittämisen myötä.

Koulutukseltaan Lamminpää on kauppatieteiden maisteri (ympäristöjohtaminen) ja metsätalousinsinööri.


Reino Myllymäki on tuottavuusaktivisti, mentori, IT Forumin ja SME IT Forumin puheenjohtaja ja Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset ry:n hallituksen jäsen. Hän on työskennellyt pörssiyhtiön tietohallintojohtajana, IT-palveluyhtiön toimitusjohtajana ja liiketoiminnan kehittäjänä. Koulutukseltaan hän on diplomi-insinööri.

Reino Myllymäki on kirjoittanut kirjat Miksi tietojärjestelmäprojekti epäonnistuu?, Onnistunut tietojärjestelmäprojekti, Tietohallinnon organisointi ja Yhdistysjohtamisen opas. Lisäksi hän on ollut mukana kirjoittamassa CxO Academy Kirjat -sarjan kolmatta kirjaa Paras neuvoni johtamiseen ikinä.

Tivi-lehti on valinnut hänet sadan suomalaisen ict-vaikuttajan joukkoon vuosina 2008-2014.